Olivia Commeyne

Fasciatherapeut

Olivia is Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen (KUL) met specialisatie musculoskeletale aandoening en sportrevalidatie. Aan dezelfde universiteit haalde ze het ‘Postgraduaat in de gevorderde musculoskeletale revalidatie: manuele therapie’. Nadien volgde ze de opleiding 'Fascia therapie' aan de Fascia College in Gent. Olivia verbetert voortdurend haar kennis en vaardigheden en blijft op de hoogte van evidence based praktijken.

Expertise: Je kan bij Olivia terecht voor alle chronische rug- en nekklachten. Ze behandelt met zachte maar kordate hand vanuit haar expertise in de fasciatherapie. Met haar passie voor de zorg, haar leergierigheid en een grote gedrevenheid zoekt ze telkens naar de meest gepaste behandeling of aanknopingspunten voor elk van haar patiënten.  

Ervaring: Tijdens haar opleiding aan de KUL heeft ze ook ervaring opgedaan in het Sport Medisch Advies Centrum (SMAC - KUL) en Dames Hockey Leuven in 1e Nationale eredivisie. Ze werkt sinds 2015 in de Manuele Praktijk waar ze zich al snel opwierp als de persoon van de 'zachte aanpak'.

Persoon: Geen uitdaging in de zorg is voor haar te groot! Wetenschap en praktijk gaan voor haar hand in hand. Ze is een fervent veldhockey speelster en skiet als de beste de steilste flanken af. Haar motto: Just do it!

Mail: olivia@LMent.beBeroepsverzekering: AMMA Assurances -  Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel

Beroepsvereniging: AXXON - www.axxon.be

Riziv: 5-52241-77-527

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x