Tom De Bruyne

Manueel therapeut | Handtherapeut te Leuven (Heverlee)

Tom studeerde kinesitherapie aan de KUL met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie. Hij specialiseerde zich in de manuele therapie aan de UGent en handrevalidatie in Hilversum (NL).

Expertise: Tom is onze hand- en schouderspecialist. Hij neemt de revalidatie op zich na een handletsel of bij schouderklachten. Hij is tevens zeer bedreven in het analyseren van lokomotorische problemen en het opstellen van een aangepast revalidatieschema. Dit met de focus op een snel herstel. Hij evalueert als de beste welke stabilisatie oefeningen je nodig hebt om je rugklachten in de toekomst te vermijden.

Ervaring: Tom werkt sinds 2015 bij LMent. Hiernaast werkt Tom ook deeltijds aan de KU Leuven als praktijklesgever voor de vakken 'Bovenste lidmaat' en 'Cervicale wervelkolom' in het derde jaar kiné. Tevens is hij gecertificeerd handtherapeut en lid van Schoudernetwerk Vlaanderen.

Persoon: Tom is een gepassioneerd therapeut, gepassioneerd scheidsrechter in het blindenvoetbal en sportfanaat. Hij gaat geen sportief avontuur op de fiets of al lopend uit de weg! Kortom: sportief en gedreven!

Tom is beschikbaar alle weekdagen in de Pakenstraat 27.

Maak hier je afspraak online.

Mail: tom@LMent.be
Beroepsverzekering: AMMA Assurances -  Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel

Beroepsvereniging: AXXON - www.axxon.be

Riziv: 5-52248-70-527


LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x