Bert Mensaert

Osteopaat, D.O.

Vanuit zijn interesse voor de sportende en bewegende mens, startte Bert in 2004 zijn opleiding tot master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KUL. Nadien studeerde hij osteopathie aan de Flanders International School of Osteopathy (FICO), waar hij zijn D.O. behaalde met als thesisonderwerp: 'methodiek ter evaluatie van nekpathologie'.

Expertise: Algemene osteopathie: rug- en nekklachten, functionele viscerale klachten en sportblessures.. Meer specifiek bekwaamde hij zich in de aanpak van chronische en acute rug- en nekletsels, tinitus, migraine en spanningshoofdpijn. Ook met sportgerelateerde chronische blessures kan je bij hem terecht.

Ervaring:  Bert deed veel ervaring op in verschillende praktijken. Hij werkt sinds 2017 in onze praktijk als osteopaat. Hij is medisch staflid bij Volley Haasrode Leuven (VHL) waar hij instaat voor de osteopathische screening en behandeling bij spelers van de A-kern.

Persoon: Naast het werken en de studies, gaat het grootste deel van zijn vrije tijd naar de atletiek en meerbepaald het afstandslopen. Zijn uithouding en doorzettingsvermogen komen uiteraard van pas om zijn patiĆ«nten verder op weg te helpen. 

Maak hier je afspraak online.

Mail: bert@LMent.beBeroepsverzekering: MS Amlin Insurans SE - Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel

Beroepsvereniging: BVBO - www.osteopathie.be

Riziv: 5-37950-12-527 

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x