Frigyes Vanden Auweele

Osteopaat, D.O.

Frigyes studeerde na zijn universitaire opleiding kinesitherapie (KUL), osteopathie in Antwerpen (FICO). In Gent (IAO) specialiseerde hij zich in de behandeling en de preventie van sportletsels. Hij bekwaamde zich ondermeer nog in de kinesiologie, fascia therapie, bikefitting en behaalde het diploma 'Orthomoleculaire Therapeut'. Hij is tevens academisch consulent aan de KU Leuven.

Expertise:  Sportosteopathie en begeleiding van atleten. Osteopatische screening naar 'energy leaks'. Zijn werkdomein: Prestatieverbetering, blessure preventie en behandeling van acute en chronische sportletsels. 

Ervaring:  Van 2022-2024 werkte hij als 'Head of Osteopathy' bij Liverpool FC. Voordien werkte hij samen met alle top ploegen van Leuven. Zo was hij ingebed in de medische staf van voetbalploeg OHL, volleybalploeg VHL en wielerploeg TREK-Segafredo.

In zijn praktijk zag hij voornamelijk atleten/sporters uit diverse disciplines. Zo was hij vaste begeleider van Jasper Stuyven (pro cyclist), Denis Odoi (soccer - Club Brugge), Anak Verhoeven (pro climbing),  Frans Claes (ultra MTB pro cyclist),  Siebe Vanhee (big wall pro climber) en Ben Broeders  (olympisch polsstokspringer).

Als oprichter co├Ârdineert hij de werking van de groepspraktijk en ondersteunt via zijn specialistische aanpak zijn team van therapeuten.

Persoon: Frigyes is een recreatief sporter (klimmen, tennis en fietsen) en trotse papa van 2 kinderen. Momenteel woonachtig in Liverpool.

Media:


Beroepsverzekering: MS Amlin Insurans SE - Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel

Beroepsvereniging: BVBO - www.osteopathie.be

Erkenningsnummer: 09576472000


LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x