Fabienne Vande Vijver

Osteopaat, Msc. 

Fabienne studeerde af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KUL. Ze specialiseerde zich in de manuele therapie aan zowel de KUL als UGent. Ze studeerde af als osteopate aan het IAO in Gent. 

Expertise: Fabienne is in onze praktijk de senior therapeute. Bij haar komen de moeilijkere cases terecht. Zij heeft een ondersteunende adviserende rol en een therapeutische rol in de manuele- en myofasciale therapie. Aanslepende rug- en nekklachten, algemene spierspanning, spanningshoofdpijn zijn bij haar in goede handen. Haar studie osteopathie bracht haar heel wat nieuwe inzichten bij waardoor haar expertise in haar vakgebied enkel nog toeneemt.

Ervaring: Ze deed ervaring op in het Heilig Hart Ziekenhuis op de dienst orthopedie en postnatale revalidatie en begeleidde de nationale selectie damesbasket, evenals de Belgian Youth Climbers, de nationale selectie van talentvolle sportklimmers. Ze deed ervaring op in diverse praktijken en is sinds 2008 de vaste steunpilaar in onze praktijk!

Persoon: Ze is een ge├źngageerd medewerker die steeds voluit gaat om U zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Ze is een fervent buitensporter en globetrotter.

Fabienne is op maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar in de Pakenstraat 27.

Maak hier je afspraak online.

Mail: fabienne@LMent.beBeroepsverzekering: AMMA Assurances -  Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel

Beroepsvereniging: AXXON - www.axxon.be

Riziv: 5-35856-69-527

LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x