Nand Van Roy

Manueel therapeut | Sportkinesitherapeut 

Nand studeerde af aan de VUB met een Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - optie Manuele Therapie. Hierin is hij zich momenteel met zijn postgraduaat nog verder aan het specialiseren.

Expertise: Tijdens de opleiding heeft Nand zijn bagage aan kennis kunnen verruimen door op verscheidene stageplaatsen te werken. Enkele hiervan zijn: de SPORTPRAKTIJK, Pro Performance, KOMFORM, praktijk E.S,…

Met manuele technieken en gerichte oefeningen gaat Nand aan de slag om zo de individuele prestaties van jou te verbeteren, zowel op sportief als op alledaags vlak.

Ervaring: Nand heeft mee gedraaid in de praktijk Aurigoleau waar hij zich kon uitleven met het aanleren van zwemtechnieken. Vanuit zijn eigen sportverleden deed hij ervaring op in de sportrevalidatie. 

Persoon: Nand is een gedreven persoon met een drang naar avontuur, sport en muziek. Met een verleden in de atletiek competitie, focust hij zich nu meer op klimmen en triatlon. Zijn passie voor muziek kan hij kwijt door mee te spelen in een bandje.

Maak hier je afspraak online


LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x