Nand Van Roy

Manueel therapeut | Myofasciaal therapeut

Nand studeerde af aan de VUB met een Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - optie Manuele Therapie. Hij bekwaamde zich nadien in de Myofasciale Therapie (dry needling). Hij is zich momenteel aan het bijscholen in de osteopathie.

Expertise: Tijdens de opleiding heeft Nand zijn bagage aan kennis kunnen verruimen door op verscheidene stageplaatsen te werken. Met manuele technieken en gerichte oefeningen gaat Nand aan de slag om zo de individuele prestaties van jou te verbeteren, zowel op sportief als op alledaags vlak. Hij bekwaamde zich naast manuele therapie ook bij in myofasciale therapie (dry needling).

Ervaring: Nand ging onmiddellijk na het afstuderen aan de slag bij LMent. Hier is hij verantwoordelijk voor de manuele therapie en de locomotorische revalidatie. Vanuit zijn eigen sportverleden deed hij ervaring op in de manuele aanpak van, en advies bij sportblessures. 

Persoon: Nand is een gedreven persoon met een drang naar avontuur, sport en muziek. Met een verleden in de atletiek competitie, focust hij zich nu meer op klimmen en triatlon. Zijn passie voor muziek kan hij kwijt door mee te spelen in een bandje.

Maak hier je afspraak online


LMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x