Frigyes Vanden Auweele

Sportosteopaat, D.O. te Leuven

Frigyes studeerde na zijn universitaire opleiding kinesitherapie (KUL) osteopathie in Antwerpen (FICO). In Gent (IAO) specialiseerde hij zich in de behandeling en de preventie van sportletsels. Hij bekwaamde zich ondermeer nog in de kinesiologie, fascia therapie, bikefitting en behaalde het diploma 'Orthomoleculaire Therapeut' volgens KPNI.

Expertise:  Sportosteopathie en coaching van atleten. Osteopatische screening naar 'energy leaks' en/of nutritionele tekorten. Zijn werkdomein: Prestatieverbetering, blessure preventie en behandeling van chronische sportletsels. Zijn aanpak: manuele, osteopathische interventies en interventies naar voeding, suppletie en bio/ trainingsritme.

Ervaring: 

Frigyes is verbonden aan voetbalploeg OHL, volleybalploeg VHL en wielerploeg TREK-Segafredo, waar hij de spelers/renners screent en behandeld. 

In zijn praktijk ziet hij voornamelijk atleten/sporters uit diverse disciplines. Hij is ook vaste begeleider van Jasper Stuyven (pro cyclist), Denis Odoi (soccer - Fullham), Anak Verhoeven (pro climbing),  Frans Claes (ultra MTB pro cyclist),  Siebe Vanhee (big wall pro climber), Ben Broeders (polsstokspringer) en Sara Michielsens (ultra MTB).  

Hij startte ook een Pro Cycling Bikefit programma op met Joris Verreydt van Wolf Performance. Dit is een programma gericht op professionele renners in teamverband.


Als oprichter co├Ârdineert hij de werking van de groepspraktijk en ondersteunt via zijn specialistische aanpak zijn team van therapeuten.

Maak hier je afspraak online.

Mail: frigyes@LMent.beLMent: Osteo & Fysio

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x